Kijk voor een Royal Gardens appartement Blankenberge

LOGO-Royal-gardens

Sommige trouwe lezers weten het wellicht dat we graag een bezoek brengen aan het strand. De laatste tijd zijn helemaal verliefd geworden op het strand van Blankenberge. Dit strand ligt aan de Belgische kust. Het is een van de belangrijkste badplaatsen van België. Samen met Oostende, wat je wellicht ook kent en waar we ook vaak zijn te vinden, is het een populaire kustbestemming. Toen ik laatst over de boulevard liep zag ik een bord met daarop Royal Gardens appartement Blankenberge. Je kunt dus vanaf nu een appartement aan het strand van Blankenberge kopen. Ideaal voor mensen die er graag vast willen blijven wonen. Maar, het is tevens ideaal voor mensen die er af en toe, bijvoorbeeld tijdens de zomermaanden, willen wonen. Deze maanden zijn dan ook de drukste maanden van deze bestemming.

slide-rg-duplexenHierboven en hieronder heb ik alvast een tweetal afbeeldingen toegevoegd van het appartementencomplex. Ik verneem graag van mijn lezers wat jullie ervan vinden. Wij zijn zelf inmiddels helemaal verliefd geworden op het prachtige appartementencomplex. Op de onderste foto zie je in de verte het strand liggen. Het strand ligt dichtbij, hé?

fotoknop-kies-uw-appartement-2

Heerlijk om aan het strand te wonen

Zoals ik al eens zei vind ik het heerlijk om aan het strand te wonen. En het liefst in een appartement. Gelukkig dat Royal Gardens zo’n prachtige appartementen biedt. Wat ik zo interessant vind aan Blankenberge is dat je niet alleen aan het strand kunt liggen maar ook bijvoorbeeld kerken kunt bezoeken of een kijkje nemen bij het stadhuis dat in Vlaamse renaissancestijl dateert.