DSC04139

Iedereen die een versleten en lelijke trap heeft, heeft er wellicht eens over nagedacht: traprenovatie. Zo is er bijvoorbeeld Brugman Traprenovatie . Zij begonnen 15 jaar geleden als traprenovatie bedrijf en zijn inmiddels tot een groot bedrijf uitgegroeid. Wist je trouwens  dat ze door commercial op de televisie en radio uitgegroeid zijn tot een groot bedrijf? Kijk ook vooral eens naar de bovenstaande afbeelding. Of wat dacht je bijvoorbeeld van de onderstaande afbeeldingen? Ze onderscheiden zich graag op het gebied van kwaliteit en service. Hun tagline is dan ook niet voor niets: “Vakwerk in elk detail”. Door zich te focussen op detail zorgen ze ervoor dat ze vakwerk afleveren. Maar, ze onderscheiden zich niet alleen op het gebied van kwaliteit en service. Wist je trouwens dat ze zich ook onderscheiden op het gebied van persoonlijke aanpak. Op dit punt geven ze aan dat ze zich onderscheiden van veel bedrijven.

DSC00979-150x150 10810605

Wat vind je trouwens van de bovenstaande afbeeldingen? Deze afbeeldingen tonen een indicatie van de kwaliteit van hoe hun dienst wordt afgeleverd. Wist je trouwens dat hun persoonlijke aanpak ook door consumenten niet onopgemerkt is gebleken? Zo ontvangen ze veel reacties van mensen die hier veel waarde aan hechten.

Vakwerk in elk detail

Het vakwerk zie je terug in elk detail. Althans als het aan het team van Brugman ligt. Zij vormen jouw lelijke trap om tot een trap die weer prachtig is en graag getoond mag worden aan kennissen en leden van de familie. Kijk vooral eens op hun website voor meer details.