Tip: bezoek Designtegels.be voor bijzondere, Moorse cementtegels

Een van de mijns inziens leukste onderdelen in de hele verbouwing is aangebroken, we beginnen namelijk langzaamaan met het inrichten van de woning, of althans de funderingen daarvan. Een van de zaken die ik in onze taakverdeling toebedeeld had gekregen, is het regelen van de tegels die we in onze keuken zullen gebruiken. En laat dat nou net een klusje zijn dat je wel aan mij over kunt laten!

Minutieus op zoek naar impressies

Natuurlijk ben ik minutieus op zoek gegaan naar impressies van andere keukens, in de hoop aan de hand daarvan een meer gedefinieerde indruk te krijgen van wat bij onszelf nou mooi zou zijn. Een van de foto’s die ik op het web trof was de volgende.

Deze heeft me uiteindelijk naar de website Designtegels.be – Cementtegels bracht, de absolute autoriteit op dit terrein. Zowel in Nederland als Duitsland zijn enkele fysieke winkels van Designtegels terug te vinden en voor ons in België geldt een heel aantrekkelijke leveringsservice, waarbij je slechts zestig euro betaalt per te vervoeren pallet aan tegels. Daar heb ik dus dankbaar gebruik van gemaakt!

Cementtegels doen denken aan de oude roots

 

Ik heb prachtige cementtegels besteld en geleverd gekregen door Designtegels, voor zowel de keukenwand als -vloer, zodat het een doorlopend geheel wordt, precies wat ik zo kan waarderen aan een keuken. Dit soort tegels is geïnspireerd op oud Moors gebruik. Mijn partner is Spaanse en voelt echt dat ze terug naar haar roots gaat in onze keuken!