Een echte aanrader; Portugese wandtegels

wit marmer

Vrolijke kleuren en een leuk speels effect waar je echt van kunt genieten; dat zijn natuurlijk Portugese wandtegels. Iedereen die wel eens in Portugal is geweest herinnert ze zich vast wel, ze zorgen direct voor een gezellige sfeer. De combinaties van verschillende printen maken deze wandtegels een echte eyecatcher. Portugese wandtegels zijn dan ook een perfecte keuze voor wie wel van een beetje creativiteit houdt. Laat uw creativiteit de vrije loop en verzin zelf een patroon met de vele verschillende printen die verkrijgbaar zijn in de collectie wandtegels van Tegelmegashop.be. We vertellen u graag waarom wij ze zo mooi vinden.

Marmer

De unieke sfeer van Portugese wandtegels

De uitstraling van Portugese wandtegels is uniek en dat is nu net waarom wij ze prachtig vinden. Door de natuurlijke tinten en de geleefde, versleten look hebben deze wandtegels een unieke uitstraling die voor ieder huis een aanwinst is. Waan u in Mediterraanse sferen en kies voor een Portugese wand. Decoratief, traditioneel, warm en sfeervol; dat zijn deze wandtegels in een notendop. Een ruimte die wij aanraden om te betegelen met Portugese wandtegels is de hal of gang. Dit is vaak de eerste ruimte in uw huis waar uw gasten kennis mee maken. Een onuitwisbare indruk is met Portugese wandtegels niet uit te sluiten! Door de gesleten look die Portugese wandtegels hebben creëert u een prachtige vintage look in uw hal of gang.

Durf te combineren

Een tip van ons: Combineer de Portugese wandtegels met andere wandtegels en maak het nog unieker! Gaat u voor de traditionele blauwe kleur of durft u het aan om voor een mix te gaan van verschillende kleuren en printen? De eindeloze mogelijkheden maken het mogelijk om in iedere ruimte een geweldige en unieke sfeer te creëren.

wit marmer

Portugese wandtegels van topkwaliteit

Vroeger werd de overgrote meerderheid van de Portugese wandtegels nog met de hand gemaakt en ze waren dan ook vrij breekbaar. Tegenwoordig is dit wel anders en zijn de tegels een stuk duurzamer geworden. De Portugese wandtegels zijn namelijk van keramiek gemaakt; een onderhoudsvriendelijk materiaal dat slijt- en krasvrij is. U kunt daarom jarenlang genieten van uw prachtige sfeervolle wandtegels.