teak eettafel

Goedgekeurd teak eettafel

Wij hebben 2 kleine kinderen en daarom is het belangrijk dat onze teak eettafel daar tegen kan. Na ongeveer 2 maanden hebben wij gemerkt dat hij dit geweldig kan. In het begin waren we namelijk bang dat hij snel vies zou worden, maar dat valt alles mee. Wij hebben hem behandeld met speciale olie en daardoor kun je hem goed afdoen met een doekje met milde zeep. Er zitten nu nog helemaal geen vlekken op, terwijl onze kleintjes niet erg netjes eten. Dat geeft wel aan hoeveel hij kan hebben. Naast dat hij dus erg praktisch is, vind ik hem ook erg mooi. Ik houd heel erg van een stoere, maar toch gezellige uitstraling in huis. Dat probeer ik vooral te doen door stoere robuuste items, zoals deze tafel te combineren met zachte kleuren zoals rood en roze. Zelf ben ik iemand die niet snel tevreden is met iets en daarom zal ik altijd bezig blijven met het inrichten van ons huis. 1 ding weet ik wel zeker en dat is dat dit nieuwe stuk voorlopig onze woning niet meer gaat verlaten. Hij is overal met te combineren, dus zelfs als ik iets nieuws wil, past hij daar goed bij.

Gevonden!teak eettafel

Het vinden van een mooie teak eettafel was nog wel een zoektocht. Uiteindelijk heb ik hem gevonden in een webwinkel genaamd De Teakhoeve, waar ze nog veel meer meubels verkopen. Mocht je hier interesse in hebben, dan kun je naast online kijken in de webshop ook langsgaan in hun showroom in Kaatsheuvel!