De Teakhoeve is gewoon het juiste adres voor mooie en goede meubels

De Teakhoeve is gewoon het juiste adres voor mooie  en goede meubels

Mijn man en ik hebben ervoor gekozen om onze meubels te vervangen voor teakhouten meubels. Onze kinderen zijn nu groot genoeg om niet meer zo te knoeien en om met stift even op de tafel te kleuren als ik even niet oplet. En daarom hebben wij ervoor gekozen om te gaan voor kwaliteit en vervolgens weer flink wat jaren klaar te zijn met onze meubels. En dan zit je bij de Teakhoeve goed! Toen ik zag dat je de showroom kunt bezichtigen van Teakhoeve ben ik heir een smet mijn man naar toegegaan. Het is natuurlijk altijd prettig om de meubels eens in het echt te kunnen aanschouwen voordat je een bestelling gaat plaatsen. En in het echt zijn de meubels eigenlijk nog mooier dan wat op de site staat afgebeeld. Wij zijn zeer tevreden over meubels toen deze in onze woonkamer stonden leek het wel alsof wij een nieuw huis hadden. En nu kunnen wij lekker gaan genieten en de oude meubels hebben wij weggedaan, deze waren zo beschadigd dat wij hier niemand meer blij mee konden maken.

foto2

 

 

 

 

foto1

 

 

 

logo-teakhoeve

 

Ik kreeg de naam Teakhoeve als tip waar ik dankbaar gebruik van maakte

Ben je op zoek naar echt goede en mooie meubels van teakhout? Dan ben je bij de Teakhoeve echt aan het juiste adres. Omdat wij een zeer tevreden klant zijn van Teakhoeve ben ik daarom op het idee gekomen om mijn positieve reactie achter te laten op internet. Ik kan zeker weten zeggen dat als je echt een flink wat aantal jaren met je meubels wilt doen je zeker de meubels van Teakhoeve moet kiezen. En dat niet alleen door de goede afwerking straalt dit zeker klasse uit. En dat heeft natuurlijk alleen maar meerwaarde aan je inrichting. Deze site heb ik een tijdje geleden doorgekregen als tip van een collega, ik ben die dag thuis eens op internet gaan kijken en al snel kon ik zien dat ik hier inderdaad aan het juiste adres was. En daarom laat ik deze goede tip ook nu achter. Het is zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen op deze site. Of laat je inspireren in de showroom die is gevestigd in Kaatsheuvel en je zult zien wat ik bedoel met het zijn van een zeer tevreden klant.