Mijn bouwbedrijf gebruikt g4s safety solutions

G4S SAFETY SOLUTIONS

VooropG4s safety solutions

G4s safety solutions is al een aantal maanden onze leverancier van alles wat met veiligheid. Dit staat bij ons in het bedrijf namelijk hoog in het vaandel. Mijn leidinggevende vindt het ongelofelijk belangrijk dat iedereen zijn of haar werk kan uitvoeren zonder hierbij te veel risico te lopen. Er zijn een aantal mensen die bij ons op hoogte werkzaamheden uitvoeren, dus voor hen is het zelfs verplicht om valbeveiliging te dragen. Ik werd gevraagd door mijn leidinggevende om naar een bedrijf als deze op zoek te gaan. Dit was ongeveer een jaar geleden en toen kwam ik door een tip van een vriendin uit bij hen. Op de website stond heel veel informatie, maar toch had ik nog een aantal vragen. Voor deze vragen had ik eerst gemaild en werd ik uiteindelijk teruggebeld. Dit vond ik heel prettig, want het is toch een stuk persoonlijker dan een gesprek via de mail. Deze vrouw was heel erg aardig en stond voor al mijn vragen open.

 ServiceG4s safety solutions

In dit gesprek heeft de medewerkster van g4s safety solutions mij alles uitgelegd over de verschillende producten. Hierdoor wist ik precies wat wij nodig hadden en deze diensten heb ik uiteindelijk ook afgenomen. Mocht jij hier nu ook naar op zoek zijn, dan raad ik jou aan om ook eens een kijkje online te nemen. Ook de prijzen zijn namelijk ook heel erg goed en dat maakt het alleen nog maar aantrekkelijker om hier iets aan te schaffen. Daarnaast is het ook een tip van mij om gewoon te bellen wanneer iets niet duidelijk is!