Zeg maar dag tegen lekkende daken met een dakrenovatie van Dakwerken BKG

dakrenovatie

Is een dakrenovatie onvermijdelijk geworden? Bolt het behang op of heb je plasjes water in de woonkamer staan? Zijn enkele van je plafonds of muren beschimmeld geraakt? Dan heb je grote kans dat jouw dak lekt. Wacht niet langer en neem meteen contact op met Dakwerken BKG voor een grondige dakrenovatie.

Uitgebreid advies van een deskundige

De schade aan een dak kan uiteenlopen van schade aan de dakbedekking zelf tot verrotting van het dakgebinte. In het eerste geval zijn zowel de kosten als de tijdsduur van het repareren van de schade gering. In het tweede geval is het probleem ernstiger. Het doorrotten van de dakconstructie leidt er toe dat het dak in het geheel vervangen moet worden. Een nieuwe dakbedekking is dan niet langer meer afdoende. In beide gevallen zit jij echter goed bij Dakwerken BKG: de werknemers van Dakwerken BKG bestaan uit een toegewijd team van zeer ervaren en deskundige dakspecialisten die voor ieder probleem een oplossing in huis hebben. Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan voor een kostenindicatie.

Voorkom hoge kosten met advies voor de juiste materiaalkeuze

De gemaakte kosten voor een nieuwe dakbedekking worden grotendeels door jou bepaald. De deskundige dakspecialisten vervullen slechts een raadgevende taak en zullen je met advies bijstaan wanneer dat nodig is. Het is ook niet gemakkelijk om een afweging te maken tussen de juiste materiaalkeuze en de maximale kosten die het project mag hebben. Vaak wordt er vanuit Dakwerken BKG dan ook advies op maat gegeven die bij jouw financiële plaatje past. Het is bijvoorbeeld heel goed mogelijk zelf de dakbedekking te verwijderen wanneer daar voor jou een mogelijkheid toe is: het betreft een vaak simpele klus en kan je tot wel 100€ doen besparen. De prijs van de dakbedekking wordt zowel bepaald door de afmetingen van het oppervlakte dat bedekt moet worden als door het gebruikte materiaal. Een dak gemaakt van PVC is goedkoper dan een Grasdak of een dak gemaakt van EPDM. Ook in deze keus kun je advies op maat verwachten en wordt er meegedacht binnen het raamwerk van jouw financiële situatie

Premies en subsidies

Afhankelijk van je inkomen is het in bepaalde gevallen ook mogelijk om voor een premie in aanmerking te komen. Het komt veelvuldig voor dat gemaakte kosten wel tot 30% terug te vorderen zijn. Op www.premiezoeker.be kun je precies nagaan op hoeveel premie jij recht hebt. Ook bieden bepaalde gemeenten subsidies aan. De hoogte hiervan verschilt per gemeente. Laat je daarom op voorhand uitgebreid informeren naar de mogelijkheden binnen jouw gemeente.