www.bizzix.be voor goedkope laders

Wat vinden jullie de beste mobiele telefoon? Ik heb laatst een nieuwe IPhone gekocht. Dat was een behoorlijk dure aankoop, want ik heb ervoor gekozen om die niet in maandelijkse termijnen te betalen. Als je erover nadenkt, is er veel voor om deze in een keer betalen. Ik heb namelijk eens een rekensommetje gemaakt, en ben er achter gekomen dat ik in dezelfde tijd twee telefoons zou kunnen kopen. Dan is het dus veel beter om alles in één keer te betalen. Jammer genoeg, had ik laatst wel alweer www.bizzix.be nodig.
Begrijp me niet verkeerd, zo jammer vind ik het niet, want het is een hele goede service en ik heb deze webshop al eerder bezocht en toen hier voor mijn Macbook een nieuwe accu gekocht, die was na een aantal jaar namelijk levensmoe.
Net toen ik de nieuwe gsm in handen had, ging er echter al iets mis. En dat is natuurlijk ontzettend jammer, want je bent op dat moment net zo blij met je nieuwe telefoon. De lader viel uit de doos en mijn kat sprong er onmiddelijk op af. Die rende er snel mee weg en bleef ermee achter de deur hangen. Op dat moment was de snoer al beschadigd.

front_apple_magsafe_2_oplader_85watt apple_magsafe_autolader (1) apple_30_pins_datakabel

Een nieuwe lader bij www.bizzix.be

Ik moest dus zo snel mogelijk een nieuwe lader hebben. In plaats van ergens in de buurt een nieuwe te kopen in de winkel, wist ik dat ik een veel goedkopere zou kunnen vinden online. Dus ben ik gelijk weer terug gegaan naar Bizzix, want deze site had ik immers eerder al gebruikt. Ik heb me hier gelijk twee laders besteld, zodat ik ook altijd een reserve had, die ik eventueel zou kunnen meenemen wanneer ik op bezoek ging bij een vriendin.