A44-510x408 Een lichtkoepel kopen bij Bouw-Handel voordeliger dan bij de concurrent, hier ben ik een tijdje terug achter gekomen. Ik was aan het klussen bij mijn broer omdat hij zijn garage aan het verbouwen was. Ik help hem hier dan ook graag mee omdat het een van mijn hobby’s is en ik hier iets meer verstand van heb dan hem wat ik ook wel leuk vind. Hij was van plan zijn garage te gaan gebruiken als een soort uitbouw en plaatste hier dan ook dingen als de wasmachine en de droger maar ook gebruikte hij het als een soort kantoor voor zijn bedrijfje en daarom plaatste hij hier dan ook verschillende dingen zoals zijn computer en hij zou hier enkele uren per dag gaan spenderen.lichtkoepel_dakbetreding

Het moest er dus goed uitzien

Het leek hem een leuke toevoeging om een Lichtkoepel te plaatsen in het plafond wat voor wat natuurlijk licht zou zorgen en ook voor wat lucht. Een lichtkoepel kopen bij Bouw-Handel is daar voor een van de beste opties. Hier zijn we dus achter gekomen, nadat we bij verschillende winkels en een tijd op het internet gekeken hebben.

Goede prijs

We hebben veel gezocht naar koopjes en het goedkoopste bleek het dus te zijn bij Bouw-handel. Het mooie was dat ze niet alleen koepels hadden maar ook heel veel andere bouw materialen voor je huis. Hierdoor is het heel aantrekkelijk om alles eens te vernieuwen voor een leuke prijs!