Heerlijk relaxen in eigen tuin

opblaasbare jacuzzi

Wat is er fijner dan je eigen plekje in de tuin creëren om even bij te komen of te relaxen als je vrij bent. Naar een wellnesscentrum hoeft niet meer, maak gebruik van je eigen opblaasbare jacuzzi in de tuin. De stevige stralen laten je spieren even genieten, of wil je liever bubbelen met een glaasje wijn erbij. Je waant je even heel ergens anders, je doet je ogen dicht en een hele andere wereld gaat voor je open. Je kunt zelf kiezen voor hoeveel personen je de jacuzzi wilt hebben, ga je voor de vier persoons uitvoering, of maak je er met vrienden een feestje van met de 6 persoons jacuzzi. Over het installeren hoef je geen zorgen te hebben, dat is namelijk eenvoudig en voor iedereen te doen.

opblaasbare jacuzzi

Kies voor ontspannen thuis

Waar je voorheen naar het wellnesscentrum ging is dit nu niet meer nodig, de opblaasbare jacuzzi in je eigen tuin geeft je de ontspanning die je nodig hebt. Wat dacht je ervan op een koude winteravond in een heerlijk warm bad te stappen? Je lichaam zal je dankbaar zijn door het warme water, geen last meer van de kou en stramme spieren. Zomer en winter lekker in je vel zitten door de massagestralen van de jacuzzi. Je hoeft niet meer de deur uit om te ontspannen na een dag hard werken, je zet de jacuzzi aan en het ontspannen kan beginnen. Ook in de zomer geeft de jacuzzi je een gevoel van rijkdom wanneer je in de zon zit te relaxen. 

opblaasbare jacuzzi

Nog luxer met de accessoires

Als je toch aan het relaxen bent in de opblaasbare jacuzzi wil je dit natuurlijk zo optimaal mogelijk doen. Verschillende accessoires maken dit ook mogelijk, neem bijvoorbeeld een hoofdsteun om comfortabel je hoofd neer te leggen tijdens het bubbelen. Maar ook een eenvoudige bekerhouder waar je een drankje in kunt zetten, zo hoef je nooit meer over de rand te hangen om je drankje op de grond te zetten. Op deze manier zijn er verschillende leuke dingen die het verblijf in de jacuzzi nog ontspannender en leuker maken.