Gyproc plafond, snel en multifunctioneel

Gyproc plafond

Wanneer je een verlaagd plafond wil aanbrengen, is Gyproc de ideale keuze. Dit gipskarton is uitermate geschikt voor het aanpassen en herindelen van ruimtes, doordat het zeer gemakkelijk muren en plafonds mee gemaakt kunnen worden.

Wil je je plafond isoleren en vervolgens afdekken? Wil je die lelijke steunbalken in het midden van je zolder wegwerken? Dan is het zeer verstandig te werken met Gyrpoc. Je kunt het eenvoudig op maat maken en zonder veel overlast verwerken. Daarnaast zijn er veel verschillende diktes en soorten verkrijgbaar. Bovendien kan je het op alle gewenste manieren afwerken en dus volledig aan jouw eigen stijl aanpassen.

Complete vernieuwing met een Gyproc plafond

Gyproc wordt voornamelijk gebruikt om scheidingswanden te maken en zo nieuwe ruimtes te creëren. Daarnaast is het uitermate handig om voorzetwanden mee te maken en zo isolatiemateriaal of leidingwerk te verbergen. Ook kun je met Gyproc spanplafonds verlagen. Dit kan ervoor zorgen dat de ruimte sneller warm wordt en blijft en kan de akoestiek sterk verbeteren.

Hoe pas je het toe?

Een Gyproc plafond wordt bevestigd aan bestaande materialen. Hierbij kan je denken aan de balken die langs het bestaande plafond lopen, maar Gyproc kan ook aan de muren bevestigd worden. De gipsplaten zijn stevig en duurzaam en makkelijk te combineren met isolatie, waardoor het een zeer geliefd materiaal is.

Het afwerken van Gyproc is ook zeer gemakkelijk. Hoewel het aan te raden is eerst een primer te gebruiken, kan het vervolgens op talloze wijzen worden afgewerkt. Zo kan je het bijvoorbeeld in allerlei kleuren schilderen, volledig afhankelijk van jouw eigen smaak.

De prijs van Gyproc

De prijs is afhankelijk van het type Gyproc dat je wil gebruiken. Zo zijn er verschillende diktes en zijn er buigzame en minder buigzame gipsplaten. Bovendien is het voor vochtige ruimtes nodig een specifiek soort Gyproc toe te passen.

Al met al kost het hierdoor tussen de 25 en 70 euro per vierkante meter. Voor meer informatie of een advies op maat, kan je contact opnemen met de medewerkers van KCP.