Graniet gevelplinten – op maat – bij COMPOSIETvakman.be

graniet gevelplint van COMPOSIETvakman.be

Een graniet gevelplint van COMPOSIETvakman.be is een ideale optie voor een stijlvol & luxe accent binnen uw gevel(aanblik)! Met een gerichte collectie graniet plinten – die wij in een afmeting naar wens voor u vervaardigen – bent u verzekerd van een sfeervolle gevel. Of u nu gaat voor de klassieke look van gezoet graniet, of het stoere accent van gevlamd / gebrand graniet, u bent verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit natuursteen gevelbekleding waarmee u echt een statement maakt. Graniet is – naast heel mooi – vooral ook extreem duurzaam, onderhoudsvriendelijk & slijtvast, ideaal voor een gevel die mooi is & vooral ook mooi blijft! Uw granieten gevelplint wordt in eigen natuursteen zagerij tot op de millimeter nauwkeurig op maat gezaagd & zorgvuldig afgewerkt.

graniet gevelplint van COMPOSIETvakman.be

Duurzaam & luxe. 

Bent u op zoek naar een gevelbekleding in de kleur zwart (nu enorm populair natuurlijk!) en wilt u echt een statement maken met uw gevel, dan is een granieten gevelbekleding een bijzondere optie. Met gevelbekleding van nero assoluto graniet kiest u voor duurzaam & onderhoudsvriendelijk, met een luxe accent. Nero assoluto graniet – ook wel absolute black & zwarte graniet genoemd – is een prachtige graniet soort met een homogene structuur en een donkere (zwarte!) kleurtint. Het oppervlakte van nero assoluto graniet kan op diverse wijzen ‘bewerk’ worden. Onze granieten gevelplinten zijn zowel gezoet als gebrand (anticato) te bestellen. Wat uw keuze ook wordt, een buitendorpel van graniet staat garant voor een stijlvolle uitstraling met een luxe accent. Zeker wanneer u uw gevel graag voorziet van donkere / zwarte accenten – die mooi zijn & vooral ook mooi blijven – is een gevelplint van nero assoluto graniet zeker het overwegen waard!

Bij COMPOSIETvakman.be vindt u een ruime collectie natuursteen producten, zowel voor binnen als buiten. Bent u nieuwsgierig geworden, bekijk dan hier alle gevelplinten van COMPOSIETvakman.be >>