Met een eigen zonnedak kan je duurzame zonne-energie opwekken. Door op een schuin of plat dak zonnepanelen te leggen kan je ook nog eens een mooi rendement maken. Dit is mogelijk voor particulieren maar ook voor zakelijk gebruik.

Wie is Kieszon nu eigenlijk

Sinds 2009 is Kieszon de verzorger van de solar revolutie in Nederland. Dit doen zij voor logistiek dienstverlening, vastgoedontwikkelaars en overheidsinstanties. Door hun eigen wijze van aanpak kunnen ze hun opdrachtgevers compleet ontzorgen. Ze hebben een eigen 4-pijler model ontwikkeld dat bestaat uit ontwikkelen, financieren, realiseren en exploiteren. Kieszon heeft drie kernwaarden:

•            Daadkracht: hardwerken voor nieuwe innovatieve concepten te ontwikkelen

•            Vakmanschap: Jaren lang ervaring op gedaan

•            Partnership: Oplossingen worden afgestemd en in samenwerking gedaan

Een zonnedak leasen, kopen of via dak verhuur

Bij Kieszon kan je door drie verschillende mogelijkheden zonnedaken tot stand brengen. We willen deze graag duidelijk maken.

Operational lease van Zonnedak

 Zonder te investeren kan je veel voordelen op doen met zonnedaken leasen. De investering wordt door Kieszon gedaan en zorgt ook voor de exploitatie. Het onderhoud en de monitoring hoeven dus niet door jou zelf gedaan te worden. Door de jaren ervaring en een volledig gefinancierd zonnestroomsysteem zit je dus zeker goed met een zonnedak van Kieszon.

De voordelen van Leasen

·        100% duurzame zonnestroom

·        Korting op de energieprijs

·        Verbeterde uitstraling door een zonnedak

·        Doelstelling op MVO gebied realiseren

·        Geld in eigen processen investeren

Dak verhuur voor zonnepanelen

Wanneer je van een groot dak een zonnedak maakt kan je hier een behoorlijk financieel voordeel uit halen. Door een groot deel van een dak te verhuren en zonnepanelen te plaatsen kan het pand duurzamer worden en om er financiële voordelen uit te halen. Dit kan gunstig uit pakken voor ontwikkelaar, belegger en de huurder. De ontwikkelaar en/of belegger krijgt een huurvergoeding per vierkante meter en de huurder heeft korting op de energietarieven. Wanneer je als ontwikkelaar je eigen dak gebruikt voor dak verhuur is dit alleen maar nog interessanter. Veel organisaties behalen hun financiele voordelen tegenwoordig door hun dak te verhuren of om zonnepanelen te plaatsen.

De voordelen van dak verhuur

·        100 % duurzame zonnestroom

·        Ontwikkelaar / belegger / huurder hebben geen investering in zonnepanelen

·        Korting op energieprijs voor huurder/gebruiker van het pand

·        Uitstraling wordt verbeterd door het gebruik van een zonnedak

·        Per zonnedeel is er een huursom

Koop van zonnepanelen

Wanneer je het hoogste rendement wilt hebben dan is het zelf plaatsen van zonnepanelen de beste optie. Naast het leasen en verhuren van je dak is dus het investeren in zonnepanelen ook een goede optie om van het dak een zonnedak te maken met hulp van Kieszon

De voordelen van Zonnepanelen kopen

·        100 % duurzame zonnestroom

·        Je kunt het hoogste rendement halen op een investering

·        De uitstraling wordt verbeterd door het gebruik van een eigen zonnedak