BETON CIRÉ, HET PERFECTE MATERIAAL VOOR IN KEUKENS EN BADKAMERS

Veel mensen gebruiken tegels of vinyl voor in keukens en badkamers. Deze materialen zijn namelijk heel praktisch omdat ze goed tegen water kunnen en je ze in vele stijlen en kleuren kunt krijgen. Nu is er een materiaal wat ontzettend stijlvol is en ook nog eens praktisch: Beton Ciré!

Wat is Beton Ciré?

Beton Ciré is een watervaste betonstuc die op veel plekken gebruikt kan worden. Vroeger werd het vaak gebruikt in de marine om schepen waterdicht te maken, maar tegenwoordig wordt het vaak voor interieur gebruikt. Zo kan het gebruikt worden voor vloeren, muren, keukenbladen, tafels en nog veel meer. Het materiaal ziet er erg strak en stijlvol uit!

Voordelen Beton Ciré

Zoals al gezegd is Beton Ciré waterbestendig, wat dit materiaal erg geschikt maakt voor keukens en badkamers. Ook heb je weinig onderhoud aan dit materiaal, wat het nog praktischer maakt. Ook heeft Beton Ciré geen naden wat ervoor zorgt dat je minder snel schimmels in je vloer krijgt. Verder is het makkelijk aan te brengen en heb je niet veel nodig om een mooi resultaat te krijgen. Het leuke aan dit materiaal is ook dat het met veel verschillende kleuren te mengen is en daardoor gepersonaliseerd kan worden!

Waar te krijgen?

Om het beste resultaat te krijgen, is het belangrijk om bij een specialist langs te gaan. Betondecor is bijvoorbeeld een bedrijf die hierin is gespecialiseerd. Hier kun je ook workshops volgen zodat jij straks zelf heel mooi Beton Ciré kunt aanbrengen in jouw woning. Betondecor heeft pakketten die speciaal zijn gemaakt voor bijvoorbeeld de badkamer of voor een tafel. Ga dus eens bij dit bedrijf langs voor meer tips en informatie!